Un hombre inteligente no es el que tiene muchas ideas, sino el que sabe sacar provecho de las pocas que tiene.

miércoles, 20 de febrero de 2013

Ikea inaugura a Valls una fàbrica de coixins i edredons per a tot el sud d'Europa




La multinacional sueca Ikea, líder mundial en el mercat de la distribució de mobiliari i objectes per a la decoració de la llar, ha començat a fabricar en la seva nova planta de Valls (Alt Camp) coixins, coixins, edredons nòrdics i fundes de matalàs que distribuirà en totes les seves botigues del sud d'Europa.


El projecte forma part d'un pla pilot mundial que pretén apropar els proveïdors al consumidor final, han informat aquest dilluns a la inauguració oficial de les noves instal · lacions. A l'acte ha assistit el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que no ha volgut fer declaracions sobre el suposat espionatge a què va ser sotmès pel seu mateix partit, segons les informacions que ha revelat EL PERIÓDICO.

La inversió en la nova planta de Valls, on la multinacional ja té dos centres logístics, ha estat de vuit milions d'euros i donarà feina a 89 treballadors quan estigui a ple rendiment. La majoria d'ells estaven a l'atur i, procedeixen del mateix Valls i d'altres poblacions de la zona.




No hay comentarios:

Publicar un comentario